Mindfulness: minder stress meer leven

De training bestaat uit 8 sessies in 8 weken, waarin je leert om nu te leven, om bewuster keuzes te maken en om meer gefocust te zijn in dat wat je doet. Iemand zei me eens: “wat kun jij goed schakelen”. Ik weet wat ze bedoelt; als ik in het ene gesprek ben, focus ik me daar op. Als mijn aandacht ergens anders nodig is, dan schakel ik daar naartoe. Zonder moeite. Dat heb ik geleerd in mijn mindfulness-praktijk. Daardoor heb ik het gevoel veel meer aan te kunnen en veel minder stress te ervaren.
Dat betekent geen zweverig gedoe. Wel het trainen van je aandacht. Dat gaat niet vanzelf. Oefenen, oefenen en oefenen.

Wanneer: binnenkort gaat de mindfulnesstraining van start.
Hoe?: 8 sessies van 2,5 uur
Kosten:  € 295,00 Inclusief cursusmateriaal
Locatie: C-mill in Heerlen

Maximum aantal deelnemers: 12

Wil jij deelnemen? Of heb je interesse? Stuur me dan een bericht via info@zelfvertrouwen.nu of bel me 06-46103540.
Binnenkort meer informatie over de precieze cursusdata en tijden.

Terug