100 koppen koffie

Het is zo belangrijk om echt te luisteren. Daarom 100 verhalen van 100 mensen waarmee ik een kop koffie dronk. Ik luisterde naar hun verhalen, naar moeilijke momenten in hun leven, persoonlijke successen en levenswijsheden. Deze verhalen inspireren en zetten aan tot nadenken.

Boek

Mijn boek met als titel ‘100 koppen koffie’ kwam eind augustus 2019 uit. Je kunt mijn lezing ‘de kracht van luisteren’ boeken. Of je aanmelden voor de workshop ‘de kracht van luisteren’. Kijk op www.100koppenkoffie.nl Meld je aan voor de nieuwsbrief: op de koffie om op de hoogte blijven van lezingen, workshops, keukentafelgesprekken en meer. Je ontvangt meteen gratis het e-book met korte quotes van mijn 100 gesprekspartners.

E-book

Vlak na een koffiegesprek, plaatste ik een korte beschrijving van het gesprek en een quote van de gesprekspartner op social media. Deze quotes bundelde ik in een e-book.  Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book.
Blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina en Linkedin.